maandag 23 november 2015

Gevulde paprika

USinds kort lust ik paprika! Een wereld ging voor mij open.

Vandaag dus eens iets nieuws proberen.

Gevulde paprika

Jaja ik durf haha heb het nog nooit gegeten.
Ik heb het recept met kip gehakt gemaakt.

Wat heb je nodig (per persoon):
🌸250 gram kipgehakt of ander gehakt als je dat liever hebt
🌸2 paprika's
🌸champignons
🌸1 ui
🌸2 teentjes knoflook
🌸paprikapoeder
🌸ketjap
🌸zout (ik heb kruidenzout gebruikt)
🌸kaas (alleen ik mag dit niet dus ik heb kipblokjes gedaan)

Hoe maak je het:
1. Snij de champignons, ui en knoflook fijn en bak deze op.
2. Doe het gehakt erbij.
3. Bak het mengsel tot het gehakt gaar is.
4. Snij ondertussen de kroontjes van de paprika's en verwijder de zaadjes.
5. Als het gehakt gaar is voeg naar smaak wat zout, paprikapoeder en ketjap toe.
6. Laat dit een minuutje doorkoken.
7. Vul de paprika's.
8. Strooi de kaas (of in mijn geval de kipblokjes) over de bovenkant om het geheel mooi af te dekken.
9. Zet de paprika's in een voorverwarmde ovens op 180 graden en bak ze 20 min.
10. Eetsmakelijk!

Ok, nu is de vraag hoe krijg je dit christelijk naar binnen 😂

Geen opmerkingen:

Een reactie posten